Arbeta här

Att arbeta hos oss är både utmanande och stimulerande. Vi tillverkar morgondagens produkter och du som medarbetare kommer att vara en del i detta arbete.

Vi söker kontinuerligt modellmakare, verktygskonstruktörer, NC-beredare och verktygsmakare. Har du det som krävs för att arbeta hos oss? Välkommen med din ansökan.

Kvalitetsansvarig – Prototal AB, Jönköping

2021-02-04

Var med på vår resa. Utvecklas i ett marknadsledande bolag inom en kraftigt växande koncern.

Som Kvalitetsansvarig kommer du att ha ett lika brett som viktigt ansvarsområde. Utöver att upprätthålla och utveckla vårt kvalitetssystem så ansvarar du för avvikelse- och reklamationshantering. Miljö- och hållbarhetsarbetet är naturligtvis en uppgift av yttersta vikt. Genomförande av revisioner, support i samband med upphandlingar och kvalitetsuppföljning av leverantörer är allt sådant som ingår i ditt ansvarsområde. Som kvalitetsansvarig kommer du även att träna och stödja organisationen i metoder, kvalitetsverktyg och processer. Visst samarbete med kvalitetsansvariga vid våra nordiska systerbolag förekommer. Du rapporterar direkt till VD.

 

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av kvalitetssäkring, meriterande om du arbetat med bolag som jobbar med framställning av plastkomponenter.
  • God förståelse för regler och standarder, såsom främst ISO 9001 (alt. ISO 13485) och ISO 14001.
  • Processorienterad – förståelse för ett företags alla processer och flöden.
  • Goda IT-kunskaper.
  • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Goda språkkunskaper i engelska krävs också i rollen, då det är koncernspråket.


Övrig information 

Plats: Prototal AB, Jönköping

Lön: Enligt överenskommelse

För ytterligare information kontaktas koncernens VD, Jan Löving.

jan.lofving@prototalindustries.com

Säljare - Tojos Plast AB, Malmö

2021-02-04

Är du en prestationsorienterad och relationsskapande person med tidigare erfarenhet av försäljning? Vill du dessutom arbeta hos ett marknadsledande bolag som ingår i en kraftigt växande koncern? I rollen som teknisk säljare hos Tojos Plast AB erbjuds du ett omväxlande arbete där du har ett stort eget ansvar.

 

Arbetsuppgifter 

Som teknisk säljare arbetar du både strategiskt och operativt. Du bygger långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder där du främst fokuserar på nyförsäljning inom Prototal Industries AB:s portfölj för plastkomponenter till utvalda kundsegment. Ditt arbete omfattar hela försäljningsprocessen, allt från uppsökande kontakt, till att boka möten, följa upp, bearbeta samt att stänga affärer med målet att primärt presentera produkter och lösningar för verktygsbunden produktion. Vidare är du delaktig på mässor.

I tjänsten förekommer resor inom Sverige, med region syd som utgångspunkt från kontoret i Malmö.

Formella krav 

  • Tidigare arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • B-Körkort
     

Du motiveras av att skapa affärer och är nyfiken samt vetgirig att förstå och analysera kunders behov. Som person är du van att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor ser vi att du trivs att arbeta i team men även individuellt.

Övrig information 
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

 

För ytterligare information kontaktas koncernens CSO, Henrik Lundell

Henrik Lundell

henrik.lundell@prototal.se